[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  Adam Nellemann <adam at nellemann dot nu>
 To:  m0n0wall dash dev at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Minor webGUI bug?
 Date:  Fri, 25 Jun 2004 23:35:42 +0200
Hi,

Messing around with my DNS forwards, I think I've discovered a minor 
bug in the webGUI.

However, when I tried reproducing it, everything was fine (making this 
bug even more "minor" as it would appear that one can "hotfix" it 
simply by doing another edit as described below, but the mystery 
itself remains?)

What happened was that I edited one DNS Forwarder entry, and added 
another (similar) one. After this, the two entries were "swapped", in 
that when I clicked the edit button for one, I got the other and vice 
versa.

After trying to reproduce this, by editing the entry I added last, the 
problem went away (and didn't reappear, even when I put everything 
back the way it was?) This, however, showed me that not only were the 
edit buttons (their "index numbers") swapped, but the two entries were 
also swapped in the list itself (or at least, when the problem was 
resolved, they appeard in the opposite order in the list?)

Apart from the lack of "reproducability" (is that a word?) this bug 
appears similar to a bug that I remember from a while ago, which also 
had to do with list entries being numbered wrong in some way. Sadly I 
don't remember precisly which list, nor which GUI element(s) were 
affected then?

Dunno if this is at all enough information for attempting a fix? I 
will post again, in case I see this problem again and is able to 
obtain more information about it.

Adam.