[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  taharka <res00vl8 at alltel dot net>
 To:  m0n0wall dash dev at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall-dev] SVG Graphs in Firefox 3.0a3
 Date:  Wed, 07 Mar 2007 11:33:46 -0500
On Tue, 2007-03-06 at 06:50 +0000, Dan Bond wrote:
> On 06/03/07, taharka <res00vl8 at alltel dot net> wrote:
> > How do,
> >
> > On Mon, 2007-03-05 at 22:28 +0000, Dan Bond wrote:
> > > I know that it's still in the alpha stages but thought it might be of
> > > interest to people and would be curious if there's an obvious fix.
> > > Here is a screenshot of the svg graph generated by my 1.3b2 m0n0 using
> > > Firefox 3.0a3: http://img69.imageshack.us/my.php?image=screenshotaq1.png
> >
> > Firefox 3.0a3 on what OS? window$, Linux, Unix, etc?
> >
> 
> Sorry, OS X 10.4.8, PPC. Using the native rendering of SVG in Firefox
> not the plugin, just in case that wasn't clear.

OK, just checking. After looking at your screenshot, I have the exact
same problem with, FF 2.0.0.1 on win98SE. Graph displays fine but, no
mb/s kb/s for wan/lan displayed. Upgraded to FF 2.0.0.2 and the problem
persists :-( However, both of these versions of FF display properly
running on openSUSE/Fedora Core Linux systems :-) Perhaps this is an OS
specific issue?

> > > Clearly there's something a little wrong with the text, although it
> > > seems to draw fine which is good.
> > >
> > > Thanks for all the hard work everyone's putting into this, is really appreciated
> > >
> > > Dan Bond
> >
> > taharka
> >
> > Lexington, Kentucky U.S.A.