[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Pascal Suter" <mail at psuter dot ch>
 To:  <m0n0wall dash dev at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  1.2b6 bug with radius auth
 Date:  Mon, 7 Mar 2005 18:02:46 +0100
hi. i just installed the current beta version of monowall and tried to setup a radius server for
it.
i've installed Multitech's Free Windows Radius server, as described in the documentation, only i did
install version 2.1 of the multitech server. my setup worked with m0n0wall version 1.11 and now with
version 1.2b6 the captive portal gets into an endless loop after i entered my username and password.
it then displays the folowing: 
 
Warning: unpack(): Type C: not enough input, need 1, have 0 in
/usr/local/captiveportal/radius_authentication.inc on line 130 Warning: array_shift(): The argument
should be an array in /usr/local/captiveportal/radius_authentication.inc on line 136 Warning:
array_shift(): The argument should be an array in /usr/local/captiveportal/radius_authentication.inc
on line 138 Warning: array_shift(): The argument should be an array in
/usr/local/captiveportal/radius_authentication.inc on line 136 Warning: array_shift(): The argument
should be an array in /usr/local/captiveportal/radius_authentication.inc on line 138 Warning:
array_shift(): The argument should be an array in /usr/local/captiveportal/radius_authentication.inc
on line 136 Warning: array_shift(): The argument should be an array in
/usr/local/captiveportal/radius_authentication.inc on line 138 Warning: array_shift(): The argument
should be an array in.......... (continuing as i stated in an endless loop) 
 
my environment: 
2 virtual pc's (using ms virtual pc) one is running monowall generic pc image and the other one is
running windows 98 SE with that radius server.
 
hope this helps you out. i'm sorry i can't help on the solution since i have no clue about how
radius works and i don't intend on changing this in the next days ;) 
 
cheers
pascal