[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Gary Barclay" <gary at badimba dot com>
 To:  m0n0wall dash dev at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  RE: [m0n0wall-dev] 1.2b7 issues with Traffic Shaper
 Date:  Wed, 23 Mar 2005 18:04:16 +0000
Hi,
I've tried deleting all my shaper rules and running the wizard again and I still have problems. 
Traffic only flows through the tunnel when the shaper is turned off.
As far as I remember, this issue first turned up in 1.2b5.  I hoped 1.2b6 would fix but it didn't,
now 1.2b7 also.  Any ideas as to what the problem might be?

Regards
Gary

-----Original Message-----
From: Michael Joy [mailto:mdjoy at phy dot olemiss dot edu] 
Sent: 21 March 2005 00:59
To: 'Gary @ Home'
Cc: m0n0wall dash dev at lists dot m0n0 dot ch
Subject: RE: [m0n0wall-dev] 1.2b7 issues with Traffic Shaper

Gary,

Did you try deleting all your shaper rules, and then using the magic shaper again to recreate the
rules? Upgrading the 1.2b7 doesn't change any of your settings, so any patches that require rule
changes require resetting to defaults.

Michael Joy
HEP - University of Mississippi
mdjoy at phy dot olemiss dot edu

-----Original Message-----
From: Gary @ Home [mailto:gary at badimba dot com]
Sent: Sunday, March 20, 2005 6:54 PM
To: m0n0wall dash dev at lists dot m0n0 dot ch
Subject: [m0n0wall-dev] 1.2b7 issues with Traffic Shaper

Hi,
Just installed 1.2b7.  I still cannot access my VPN(ipsec) if I have the shaper on.
The VPN is established.  Am I missing something?  Do I need to have a something else configured like
a rule?
The VPN works pefectly with the traffic shaper off.

Great work on this product by the way.
Gary