[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Jonathan De Graeve" <jonathan dot de dot graeve at imelda dot be>
 To:  "'Manuel Kasper'" <mk at neon1 dot net>
 Cc:  <m0n0wall dash dev at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  RE: [m0n0wall-dev] Unstable mini_httpd for captive portal
 Date:  Thu, 9 Jun 2005 18:59:23 +0200
I didn't tried http yet because HTTPS is a mandatory feature for
authentication over a Wireless lan.

But yes, i think it's only in HTTPS mode. The ADMIN pages still keep working
when the captive portal doesn't. (don't know if it is some other daemon)

- J.


-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Manuel Kasper [mailto:mk at neon1 dot net] 
Verzonden: donderdag 9 juni 2005 18:45
Aan: Jonathan De Graeve
CC: m0n0wall dash dev at lists dot m0n0 dot ch
Onderwerp: RE: [m0n0wall-dev] Unstable mini_httpd for captive portal

On 09.06.05 18:39 +0200, Jonathan De Graeve wrote:

> This seems to be the same problem
> 
> http://m0n0.ch/wall/list/?action=show_msg&actionargs[]=171&actionar
> gs[]=77

Yes, I know, I've seen that too. However, that doesn't help us either
(but could it be that it only happens in HTTPS mode?). I haven't been
able to reproduce the problem over here, so until I can, somebody who
experiences the problem will have to try to produce more debug output
(again, truss would be very helpful) for us to figure out what's
going on.

- Manuel

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash dev dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
For additional commands, e-mail: m0n0wall dash dev dash help at lists dot m0n0 dot ch