[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  Casper Bonk <casper at kabonk dot org>
 To:  Tom Alvarez <tom dot alvarez at gmail dot com>
 Cc:  m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall] WRAP Setup
 Date:  Wed, 20 Oct 2004 14:28:13 -0400
Try setting flow control to 'none' in your terminal emulator.  I seem to 
remember the WRAP needing this.

You're pounding the S key during the memory test, right?

Chris Buechler wrote:
> On Tue, 19 Oct 2004 22:47:01 -0500, Tom Alvarez <tom dot alvarez at gmail dot com> wrote:
> 
>>Hey,
>>I'm a noob and am having some problems getting things setup.   I want
>>to get in and change the baud rate to 9600 on my PCEngines WRAP .1C.
>>I have the null modem cable required as well.  The problem I am having
>>is that I cannot stop the boot process to change the rate.  I hit S
>>and nothing happens.  I have created the m0n0wall image and it is on
>>my CF card.
>>
>>Are there some terminal settings that need to be changed in order to
>>send commands?  I have booted the WRAP without the CF card, and it
>>says to hit enter to continue, and nothing happens when I hit enter.
>>So far, I'm just a little frustrated.
>>
> 
> 
> 
> You following the instructions on this page? 
> http://m0n0.ch/wall/quickstart/initial-serialconsole.html
> 
> Do you see anything on your terminal software at all?
> 
> -Chris
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
> 
> 
> 
>