[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Bryan Brayton" <bryan at sonicburst dot net>
 To:  "Ian Chilton" <ian at ichilton dot co dot uk>, <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  RE: [m0n0wall] m0n0wall Wont Talk to Network
 Date:  Thu, 28 Oct 2004 16:59:30 -0400
Are you sure which NIC is LAN and which is WAN?

> -----Original Message-----
> From: Ian Chilton [mailto:ian at ichilton dot co dot uk]
> Sent: Thursday, October 28, 2004 4:55 PM
> To: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
> Subject: [m0n0wall] m0n0wall Wont Talk to Network
>
> Hi,
>
> I'm trying to run m0n0wall 1.1 on an old PC (P200, 98MB RAM) with a
> CDROM and floppy.
>
> It boots fine, detects the network cards and even seems to detect the
> link state correctly. I can assign the network cards and set the ip ok
> but I just can't ping or connect to that ip over the network.
>
> I've tried different network cards (3com and Realtek), different
slots,
> different ip's, different network cables, different switch port,
> rebooting, resetting to default settings but whatever I do I seem to
> get the same probem - everything looks fine - I get a link light on
the
> card, link light on the switch, m0n0 detects the link fine when it's
> plugged in (shows up) and doesn't show up when it's not plugged in but
I
> just can't see it from the network.
>
> Any ideas?
>
>
> Thanks
>
> --ian
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch





________________________________

avast! Antivirus <http://www.avast.com> : Outbound message clean. 

Virus Database (VPS): 0444-1, 10/27/2004
Tested on: 10/28/2004 4:59:30 PM
avast! - copyright (c) 2000-2004 ALWIL Software.