[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Robert Staph" <rstaph at digitalimpreza dot com>
 To:  <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  Re: [m0n0wall] m0n0wall hangups
 Date:  Fri, 5 Nov 2004 08:28:50 -0500
Get rid of any network cards with the Realtek RTL8139 chipset (all versions) 
and your problem will go away.

-Rob

----- Original Message ----- 
From: "Ivan Vitjuk" <virtus at EclipsedMinds dot org>
To: <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
Sent: Friday, November 05, 2004 3:24 AM
Subject: [m0n0wall] m0n0wall hangups


>
>
>  Hello,
>
>  I am experiencing very strange problem with newly installed m0n0wall. 
> After successful installation I configured interfaces, dns, dhcp, nat and 
> pppoe. Everything is working fine, but I'm experiencing m0n0wall hangups. 
> About every 20 minutes box stops running. I can't access webGUI, and 
> nothing can pass thru the network. Every time this happens LED indicating 
> disk activity starts blinking in regular intervals. Box responds to ping 
> requests.
>
>  The solution for this hangup is also strange. If I press Enter on console 
> menu box starts running normally for another 20-30 minutes.
>
>  I am running m0n0wall from cd iso image on Pentium 1 with 64mb of ram, 
> without hard disk. Interfaces are thunderlan and realtek.
>
>  Does somebody has a clue what is happening?
>
> Thank you,
> Ivan
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>
>