[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  Brian <belstsrv at nauticom dot net>
 To:  m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall] SVG support broken in FireFox 1.0?
 Date:  Fri, 12 Nov 2004 11:43:54 -0500
Is there something special that needs done to install the Adobe plugin 
in Firefox?  I tried from the web and it looked like it installed, but 
it still did not work.  I must be missing something or perhaps there is 
something manual I need to do.

How did you install it?

Thanks,
Brian

Robert Staph wrote:

> That was it..  The plugins from Version 3 of the SVG viewer work fine, 
> Version 6 do not.
>
> -Rob
>
> ----- Original Message ----- From: "Dan Bond" <dan dot bond at gmail dot com>
> To: "Robert Staph" <rstaph at digitalimpreza dot com>
> Sent: Friday, November 12, 2004 11:09 AM
> Subject: Re: [m0n0wall] SVG support broken in FireFox 1.0?
>
>
>> Works fine for me. are you using version 3 or version 6 of adobe's
>> plugins? version 3 works fine for me but i've heard 6 isn't good
>> because they are working on an API that seems to change fairly often
>> which is an issue because firefox development can't keep up.
>>
>> Dan
>>
>>
>> On Fri, 12 Nov 2004 10:33:27 -0500, Robert Staph
>> <rstaph at digitalimpreza dot com> wrote:
>>
>>> I just installed FireFox 1.0 and put the plugin files in the plugin
>>> directory just like I did in .9 and SVG's don't work anymore.  Any 
>>> ideas?
>>> (besides trying another browser)
>>>
>>> -Rob
>>>
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
>>> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>>>
>>>
>>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>
>
>