[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Tomas Smedberg" <tomas at smedberg dot nu>
 To:  <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  Re: [m0n0wall] Problem on soekris 4801 with 1.2b5 & 6?
 Date:  Thu, 17 Mar 2005 08:32:21 +0100
Thanks Chris..

Is there anyone thats running b5 or b6 on a soekris 4801 ?
Am I the only one with problems?

/ Tomas


----- Original Message ----- 
From: "Chris Buechler" <cbuechler at gmail dot com>
To: "Tomas Smedberg" <tomas at smedberg dot nu>
Sent: Thursday, March 17, 2005 3:10 AM
Subject: Re: [m0n0wall] Problem on soekris 4801 with 1.2b5 & 6?


> On Wed, 16 Mar 2005 21:50:24 +0100, Tomas Smedberg <tomas at smedberg dot nu> 
> wrote:
>> Hi!
>>
>> Here are my configs, it would be great if you had some time to look at
>> them..
>
> Everything looks fine.  No mismatches between versions that I see, no
> errors, and nothing jumps out at me as being strange.  Next thing I'd
> try would be to disable things one by one and see if that changes
> anything.  First I'd disable the traffic shaper and see what happens.
> If no change there, try disabling other things until you find the
> culprit.
>
>
>> Do you know if it is possible to set the speed/duplex rather then to use
>> autodetect?
>>
>
> Yes, but that's a bad idea unless you're doing it to solve a problem.
> In this case, the speed and duplex match between the two versions, so
> don't do it (in fact forcing speed and duplex would likely cause a
> duplex mismatch).  See the FAQ on hidden config.xml options for the
> information on how to do so, but don't do it.  :)
>
> -Chris
>