[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Peter Parnican" <peter at procad dot sk>
 To:  =?iso-8859-1?Q?Henrik_K=E4hler?= <hk at fucktdc dot dk>
 Cc:  <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  Re: [m0n0wall] no cable for my wrap then what?
 Date:  Wed, 13 Apr 2005 22:04:18 +0200
If output is lots of funy leters (similar to C), then you havent properly 
set the speed in hyperterminal!
pet.

----- Original Message ----- 

To: "'Peter Parnican'" <peter at procad dot sk>
Sent: Wednesday, April 13, 2005 9:47 PM
Subject: SV: [m0n0wall] no cable for my wrap then what?


This is a pain in the *** made the cable but it don't work on either of my
wraps

Output is a lot of nonsens

-----Oprindelig meddelelse-----
Fra: Peter Parnican [mailto:peter at procad dot sk]
Sendt: 13. april 2005 19:27

Cc: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
Emne: Re: [m0n0wall] no cable for my wrap then what?

Hi, no for wrap - if im wrong let me know. You can do cable by your self. I
did it few days ago.
Here is http://www.nullmodem.procad.sk/null_modem_cable_wiring_diagram.html
. I did some test and its enought when you will cross pins 2/3 and 7/8,
other pins you can join straight. 1-1, 4-4, 5-5...

It was working without problem, even you dont need to change speed to
9600bps, its working at 38400bps.
pet.


----- Original Message ----- 

To: <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
Sent: Wednesday, April 13, 2005 5:50 PM
Subject: [m0n0wall] no cable for my wrap then what?


Hi

Forgot all about the cable when I ordre my new wrap

Is there a nother way to set the interface?




Madmind-it






---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch