[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Nick Ohanian" <nick at blwebsolutions dot com>
 To:  "'Thomas T'" <daretospam at gmail dot com>, <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  RE: [m0n0wall] Wireless Captive Portal.
 Date:  Sun, 15 May 2005 11:06:56 -0700
The problem was the computer I was using.  I switched computers and it
worked like a champ, it doesn't make any sense to me but I won't complain!
Thanks for the info!! -Nick 

-----Original Message-----
From: Thomas T [mailto:daretospam at gmail dot com] 
Sent: Sunday, May 15, 2005 2:34 AM
To: Nick Ohanian
Subject: Re: [m0n0wall] Wireless Captive Portal.

If there's a LAN, port, I think mono defaults to an IP 192.168.1or 2.1 for
LAN, and then you can add the wireless interface from the web gui through
the lan connection.  Make sure that the dhcp settings are ok after you add
the new device.

On 5/14/05, Nick Ohanian <nick at blwebsolutions dot com> wrote:
> Hi All - Would anybody have any suggestions on how to possible enable 
> a PCMCIA wireless card on a net4521 box?  I unfortunately don't have a 
> serial cable handy and can only access the box via ip.  I'm trying to 
> determine how I can get a 
> http://www.netgate.com/product_info.php?products_id=98 " 802.11b 
> Intersil 2.5 PCMCIA card, dual cables & 5 dBi omni ant." kit working 
> on the box.  I presumed I would just have to insert the PCMCIA card 
> into the slot and everything should come up via the system / wireless 
> settings.  Has anybody ran into anything like this before?  Thanks in 
> advance. -nick
> 
>