[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  Denis Mirassou <Mirassou at cict dot fr>
 To:  "Burkhart, John T." <JOHN dot T dot BURKHART at saic dot com>
 Cc:  "'m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch'" <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  Re: [m0n0wall] Re: Problems with m0n0wall CaptivePortal
 Date:  Fri, 10 Jun 2005 09:14:58 +0200
Burkhart, John T. wrote:
> My m0n0wall runs longer than 20 minutes before it flakes out and I have been
> remote syslogging for several weeks...with all syslog output options
> enabled.
> 
> FWIW, I'm running 1.2b8 (cd iso)...HTTPS management gui/HTTPS user auth
> (with FreeRadius).
> 
> I have noticed this particular bug twice now.  On the first occassion port
> 8001 died outright.  On the second occassion port 8001 was alive but the
> redirect never kicked in to take the user to the login screen.  After the
> user reported it I logged myself out of the portal and tried to re-establish
> a connection...no dice.  Please note I am running the captive portal without
> the logout popup.
> 
> I really wish I could give you better feedback but the logging capabilities
> are just not there, IMo, to give a full detailed report.  
> 
> The only thing I can remotely associate it with is user TIMEOUT associated 
> with logportalauth.  One of the users helping me test it noticed the bug
> just after he was timed out of his session.  
> 
> I've got a good amount of time to spend on testing and will try to recreate
> the problem from that slant but please let me know how to recreate it if you
> can Ugo. 
> 
> Respectfully,
> John Burkhart

Hi,

Have you try to list running processes 'ps -ax' on the exec.php script ?

Regards,

-- 
         /\
      /\/  \
  O  / / Denis Mirassou

/ \| Centre Interuniversitaire de Calcul de Toulouse (C.I.C.T)