[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  Stefan Buckmann <stefan at buckmann dot ch>
 To:  m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall] Problem with WRAP.1E-2 (3 LAN / 1 miniPCI) 128MB
 Date:  Tue, 19 Jul 2005 21:46:47 +0200
I have an WRAP.1E-2 in the vendor's aluminium case for around 3 weeks
now. It's in a closed 19" rack in my home office where summertime

had any problem with the device so far.


Braden McGrath wrote:
> {
> I returned the WRAP board to the supplier as defective and obtained a
> replacement.  I installed the replacement and it exhibited the same
> behavior after a few days.  Does anyone have any idea what the problem
> is?  I suspect heat may be the issue.  I have the board installed in the
> vendor's aluminum case and it gets warm to the touch.  It is in a room
> that is kept about 76 degrees F.
> }
> 
> Unlike everyone else, I doubt it is the heat.  I've got a soekris 48xx
> in the same sort of box.  The room it is in is ~85-90F in the summer,
> and quite humid too.  On top of the soekris sits a KVM, so there's not
> even a lot of air circulation.
> 
> It will pass 4mbit at/near wire speed without an issue, and I haven't
> had it crash since 1.2b5 was giving me issues.  These embedded-type
> systems are made to run with no active cooling and just put up with the
> heat...
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>