[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  =?iso-8859-2?Q?Peter_Parni=E8an?= <peter at procad dot sk>
 To:  "Peter Allgeyer" <allgeyer at web dot de>
 Cc:  <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  Re: [m0n0wall] NAT bug - reaching LAN AP from internet
 Date:  Mon, 15 Aug 2005 16:50:57 +0200
Hi, jsut arrive to home and first think was to check gateways of AP. 
Ovislink has 100.1 gateway (so same ip as mono is)
My second AP is Senao and there is no possibility to set gateway. (all what 
can i do is set ip address of, AP, than turn on ACL..)
My third AP ovis, has also gateway 100.1

pet.

----- Original Message ----- 
From: "Peter Allgeyer" <allgeyer at web dot de>

Cc: <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
Sent: Monday, August 15, 2005 4:28 PM
Subject: Re: [m0n0wall] NAT bug - reaching LAN AP from internet


First of all: Chris _is_ right!


> if WAN IP 213.215.104.75 and port 81 go to local IP 192.168.100.100:81 and
> this is NOT working !!! (its AP ovislink1120)
> But from LAN i just type 192.168.100.100:81 and there is no problem.

Then it's a problem with your settings on AP. Tell us the routing table
of the AP (there should be a reasonable entry for a default gw, if not,
congratulations).

Ciao ...
... PIT ...


---------------------------------------------------------------------------
 copyleft(c) by |           MSDOS didn't get as bad as it is overnight --
 Peter Allgeyer |   _-_     it took over ten years of careful development.
                | 0(o_o)0   -- dmeggins at aix1 dot uottawa dot ca
---------------oOO--(_)--OOo-----------------------------------------------



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch