[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Thibodeau, Dale" <dthibode at uwc dot edu>
 To:  "Chris Buechler" <cbuechler at gmail dot com>
 Cc:  <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  RE: [m0n0wall] WAN-side management
 Date:  Mon, 22 Aug 2005 09:47:19 -0500
That was it!  The incoming port must've been set to "other" because
recreating the rule with "any" worked perfectly. Doh!

Thanks Chris.

dale

-----Original Message-----
From: Chris Buechler [mailto:cbuechler at gmail dot com] 
Sent: Monday, August 22, 2005 9:40 AM
Cc: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
Subject: Re: [m0n0wall] WAN-side management

On 8/22/05, Thibodeau, Dale <dthibode at uwc dot edu> wrote:
> So far I've been unsuccessful trying to get monowall working with WAN 
> side management.  I've gone through the FAQ and the list archive and 
> nothing is working.
> 
> Here's a quick synopsis;
> monowall version 1.2b9
> 
> WAN IP: 10.64.0.64 (our internal network) LAN IP: 192.168.1.1
> 
> The first thing I did was enable HHTPS on the webgui.  I've tried 
> every combination of the firewall rule available, from targeting the 
> exact IP's to opening up the whole subnet and nothing will let work.  
> I've also tried all combinations with the "block private networks" box

> checked and unchecked.  I've tried it with the WAN IP dhcp'd and
static.
> Nothing.  The firewall logs show that it's blocking my correct IP from

> XXX port to port 443, so I know I'm specifying the correct rule 
> information.
> 

Paste the rule you're trying.  My first guess is you're not using * as
source port.  You will need "block private networks" unchecked as well.

-Chris

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch