[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  Douglas Stringer <dougstringer at mac dot com>
 To:  Mark Wass <mark dot wass at market dash analyst dot com>
 Cc:  Raylund Lai <raylund dot lai at kankanwoo dot com>, m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall] Management from the WAN?
 Date:  Mon, 26 Sep 2005 19:03:53 -0400
The images don't load on my two machines...


On Sep 26, 2005, at 6:53 PM, Mark Wass wrote:

> Is it just me or are the images for this page (see below) missing  
> from the server?
>
> here it's http://doc.m0n0.ch/handbook/faq-webGUI-from-WAN.html
>
> Raylund Lai wrote:
>
>
>> here it's http://doc.m0n0.ch/handbook/faq-webGUI-from-WAN.html
>>
>> Douglas Stringer wrote:
>>
>>
>>> I'm having a very simple issue that I can't seem to figure out...  
>>> maybe someone can give me a clue.
>>>
>>> I'm trying to get to the Management pages of Monowall from the  
>>> WAN side (Internet)
>>>
>>> I have a default version of M0n0 (version 1.2b7).
>>>
>>> The only thing that I have changed is to give it a static WAN  
>>> address and add a "Pass" WAN firewall Rule.
>>> I have tried all sorts of WAN rules but none let me in to the  
>>> pages. I can ping Mono from the internet but can't load the  
>>> management pages.
>>> So as a final attempt I opened up the WAN to all ports, sources,  
>>> etc. Still can't load the pages.
>>>
>>> Here's my latest WAN RULE... it's the only one in there now:
>>>
>>> Protocol   =  *
>>> Source     =  *
>>> Port       =  *
>>> Dest.      =  *
>>> Port       =  *
>>>
>>> I am new to M0n0wall so maybe I'm missing something obvious?
>>>
>>> Thanks in advance!
>>>
>>> Doug
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
>> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>>
>>
>