[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "jsjunkmail" <jsjunkmail at comcast dot net>
 To:  <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  RE: [m0n0wall] OpenVPN not starting
 Date:  Fri, 14 Oct 2005 06:47:42 -0400
All I had to do was copy down the DH again it worked.

I do have another question, more related to rules.  When I VPN into the
remote system, I lose internet connectivity, shouldn't I be able to use the
tunnel to access the internet, is this related to the gateway on the tunnel?

-----Original Message-----
From: jsjunkmail [mailto:jsjunkmail at comcast dot net] 
Sent: Friday, October 14, 2005 4:07 AM
To: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
Subject: [m0n0wall] OpenVPN not starting

I am trying to configure OpenVPN on m0n0,version 1.2b10 and seeing the
following error in the logs:

Oct 14 03:35:58 smithgw openvpn[477]: OpenVPN 2.0.2 i386-unknown-freebsd4.11
[SSL] built on Sep 11 2005
Oct 14 03:35:58 smithgw openvpn[477]: WARNING: --keepalive option is missing
from server config
Oct 14 03:35:58 smithgw openvpn[477]: Cannot load DH parameters from
/var/db/ovpn_dh_tun0.pem: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start
line
Oct 14 03:35:58 smithgw openvpn[477]: Exiting


I am using RSA Authentication, I generated my keys using the
easy-rsa(including the DH), what does this error mean?  

Please let me know what other information you may need and thanks.



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch