[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  Don Munyak <don dot munyak at gmail dot com>
 To:  m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch, me at jrob dot net
 Subject:  Fwd: [m0n0wall] 1.2 build and PPTP failure
 Date:  Sat, 29 Oct 2005 22:39:47 -0400
ok....I am doing pptp as well but not sure about how you have done
this. Please post your config file(sanitized), so we can see what you
are doing.

- Don

---------- Forwarded message ----------
From: Robert Goodyear <me at jrob dot net>
Date: Oct 29, 2005 1:33 AM
Subject: [m0n0wall] 1.2 build and PPTP failure
To: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch


Sorry to post this again but thought I'd start a new thread as I'm
pulling out all my hair on this one.

PPTP stopped working for me when I upgraded to 1.2 from 1.11 I did
not install beta builds in the interim, but waited for release. This
is on a Soekris net4801.

I see this in status.php:

@1 pass in quick proto gre from any to 70.xxx.20.242/32 keep state
group 200
@2 pass in quick proto tcp from any to 70.xxx.20.242/32 port = 1723
keep state group 200

When I try to connect with a VPN client, it seems to hang out for 30
seconds or so and then fail. Oddly, I do not see ANY entries in the
VPN logs on m0n0.

I took down the Traffic Shaper and removed its rules. Not sure what
else to try.

Anyone?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch