[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  =?ISO-8859-1?Q?Odd_K=E5re_Qvam_Tr=F8en?= <oddkt at tihlde dot org>
 To:  sai <sonicsai at gmail dot com>
 Cc:  Don Munyak <don dot munyak at gmail dot com>, m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: m0n0wall reboots when I press save button
 Date:  Wed, 16 Nov 2005 21:54:00 +0100
Hi.

It is an WDC 8 gig disk. Worked just fine with v1.11. I will re-install 
1.2 this weekend to check if it is caused by the webupdate somehow. I'll 
report whatever I find.

Odd K.

sai wrote:

>What HD do you have? Can't imagine why 1.2 would not like any
>HD...maybe the HD or the connecting cable has gone bad.
>
>sai
>
>On 11/14/05, Don Munyak <don dot munyak at gmail dot com> wrote:
>  
>
>>I (and I am sure many others) have been using 1.2 generic-pc image on
>>a HD since it was released with no problems. At this point I would
>>either try re-installing 1.2 to the HD or as Dinesh suggested, post
>>the status.php page.
>>
>>One method of reinstalling I would recommend is using a Live cd image
>>from Chris Buechler
>>
>>http://chrisbuechler.com/index.php?id=17
>>
>>Using his live cd image, I initially installed 1.11
>>Once I had a stable install, I downloaded the 1.2 image and upgraded.
>>
>>Hope this helps
>>
>>- Don
>>
>>---------------------------------------------------------------------
>>To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
>>For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>>
>>
>>    
>>