[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  Mark Wass <mark dot wass at market dash analyst dot com>
 To:  David Farrior <davidfarrior at gmail dot com>
 Cc:  Lee Sharp <leesharp at hal dash pc dot org>, m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall] Monowall to Monowall IPSEC - Link Established Unable To Ping Remote Hosts
 Date:  Thu, 17 Nov 2005 12:36:48 +1000
What is the gateway address set to on the remote hosts you are trying to 
ping? It should be the monowall lan IP.

Do you have any static routes, stuffing things up.

Mark

David Farrior wrote:

>I guess I can try starting from scratch. I'm still hoping that someone will
>have a suggestion of something else I can try. I would think issues like
>this would have been flushed out during all the beta testing. Is it possible
>having mobile ipsec clients enabled be a the problem. I can disable it easy
>enough I guess.
>
>If anyone has any ideas please let me know.
>
>Thanks,
>David
>
>On 11/16/05, Lee Sharp <leesharp at hal dash pc dot org> wrote:
>  
>
>>From: "David Farrior" <davidfarrior at gmail dot com>
>>
>>    
>>
>>>I have two monowalls both running v1.2. I have a ipsec connection set
>>>      
>>>
>>up.
>>    
>>
>>>When the tunnel comes up, I can ping the monowall lan ip address on the
>>>remote network, but no hosts on that remote network.
>>>      
>>>
>>I have a similar problem with PPTP on one system while all of the other
>>m0n0
>>installs work fine. If all else fails, I would suggest reinstalling the
>>image to the hard drive, and reconfiguring from scratch to see if it "goes
>>away." I, however, am preserving mine to find out what the problem really
>>is... (I have several m0n0 boxes up, so I can spare one)
>>
>>Lee
>>
>>
>>---------------------------------------------------------------------
>>To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
>>For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>>
>>
>>    
>>
>
>  
>