[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Bryan K. Brayton" <bryan at sonicburst dot net>
 To:  "Lee Sharp" <leesharp at hal dash pc dot org>, "M0n0Wall ML" <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  RE: [m0n0wall] High CPU usage
 Date:  Thu, 17 Nov 2005 18:38:02 -0500
Well, my psychic sense tells me he's running a Pentium 166 Mhz in that
deskpro, running on a 66 MHz bus...

Strangely, my esp fails me trying to read his NIC manufacturers though
:)

> -----Original Message-----
> From: Lee Sharp [mailto:leesharp at hal dash pc dot org]
> Sent: Thursday, November 17, 2005 5:34 PM
> To: M0n0Wall ML
> Subject: Re: [m0n0wall] High CPU usage
> 
> From: "Sasa Stupar" <sasa at stupar dot homelinux dot net>
> 
> > I am a new user of M0n0wall. I have it installed and running fine on
my
> > old PC Compaq Deskpro 2000 with 64 MB RAM, P166. I have 3 NIC setup:
> WAN,
> > LAN and DMZ. In DMZ I have a server (mail, web, Samba). Strange
thing is
> > that when I upload or download to/from the server the speed is
around
> > 3500kbit (network is 100 Mbit) and CPU usage is almost at 100 %.
> > Is this normal or am I missing something here?
> > Check out my dump screen at http://me.homelinux.net/cpu.jpg
> 
> Need more info.  First, exactly what processor is in your Deskpro?
(and
> at
> what bus speed) They came with a lot...  Second, what brand of nic
cards
> are
> in which positions? (ie: a 3com in DMZ)  This will help.
> 
>                         Lee
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch