[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Cory Strobel" <corys at medican dot com>
 To:  <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  RE: [m0n0wall] boot error with Monowal on WRAP
 Date:  Wed, 21 Dec 2005 16:22:08 -0700
Hello,

You should be using the wrap image on a wrap board....not the 48xx
image. 



- Cory
 

> -----Original Message-----
> From: Thomas Jegen [mailto:thomas dot jegen at jegen dot com] 
> Sent: Wednesday, December 21, 2005 4:15 PM
> To: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
> Subject: [m0n0wall] boot error with Monowal on WRAP
> 
> 
> Good evening
> 
> To start with I am an absolute Newbie with Monowall and with WRAP ...
> 
> I just purchased a PCEnginses WRAP.1C-2, 3 LAN ...
> 
> With the help of the Monowall quick Start guide I tried to 
> install net48xx-1.2.img on my CF-Card. When I now try to boot 
> I get the following messages:
> 
> PC Engines WRAP.1C/1D/1E v1.08
> 640 KB Base Memory
> 130048 KB Extended Memory
> 
> 01F0 Master 848A TDK TC_M
> Phys C/H/S 978/4/32 Log C/H/S 978/4/32
> Boot error
> 
> Can somebody help me, why it does not boot? If I do something 
> else on the Card I get a "missing operating system" messag so 
> at least it makes a difference what is on the card, so I 
> suspect it has something to do with the OS on the image.
> 
> Thanks a lot for your help.
> 
> Thomas
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
> 
>