[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  Thomas Jegen <thomas dot jegen at jegen dot com>
 To:  m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall] boot error with Monowal on WRAP
 Date:  Thu, 22 Dec 2005 21:03:24 +0100
Hi

Thanks for the hint ... but now I use
wrap-1.2.img and I have still the same problem.

Tom




Cory Strobel wrote:
> Hello,
> 
> You should be using the wrap image on a wrap board....not the 48xx
> image. 
> 
> 
> 
> - Cory
>  
> 
> 
>>-----Original Message-----
>>From: Thomas Jegen [mailto:thomas dot jegen at jegen dot com] 
>>Sent: Wednesday, December 21, 2005 4:15 PM
>>To: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
>>Subject: [m0n0wall] boot error with Monowal on WRAP
>>
>>
>>Good evening
>>
>>To start with I am an absolute Newbie with Monowall and with WRAP ...
>>
>>I just purchased a PCEnginses WRAP.1C-2, 3 LAN ...
>>
>>With the help of the Monowall quick Start guide I tried to 
>>install net48xx-1.2.img on my CF-Card. When I now try to boot 
>>I get the following messages:
>>
>>PC Engines WRAP.1C/1D/1E v1.08
>>640 KB Base Memory
>>130048 KB Extended Memory
>>
>>01F0 Master 848A TDK TC_M
>>Phys C/H/S 978/4/32 Log C/H/S 978/4/32
>>Boot error
>>
>>Can somebody help me, why it does not boot? If I do something 
>>else on the Card I get a "missing operating system" messag so 
>>at least it makes a difference what is on the card, so I 
>>suspect it has something to do with the OS on the image.
>>
>>Thanks a lot for your help.
>>
>>Thomas
>>
>>---------------------------------------------------------------------
>>To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
>>For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>>
>>
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
> From - Thu