[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Kenny Leung" <kenl at cyberdude dot com>
 To:  "Nate Putnam" <nate at natesmail dot us>
 Cc:  m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall] occassional stalling
 Date:  Fri, 23 Dec 2005 00:21:46 -0500
i have before, but i guess it doesn hurt to test it again
i personally dont think it is the memory as it wouldnt have allowed me to get a 21+ uptime, but then
i guess you never know for sure

thanks

----- Original Message -----
From: "Nate Putnam" <nate at natesmail dot us>
To: "Kenny Leung" <kenl at cyberdude dot com>
Subject: Re: [m0n0wall] occassional stalling
Date: Thu, 22 Dec 2005 13:44:58 -0800

> 
> Have you tested the memory ?
> 
> Kenny Leung wrote:
> 
> > thanks for the suggestion
> > i'll try switching that, but it still doesnt really explain the 
> > large variation of uptime
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: sai <sonicsai at gmail dot com>
> > To: "Kenny Leung" <kenl at cyberdude dot com>
> > Subject: Re: [m0n0wall] occassional stalling
> > Date: Thu, 22 Dec 2005 13:07:05 +0500
> >
> >
> >
> >> On 12/22/05, Kenny Leung <kenl at cyberdude dot com> wrote:
> >>
> >>
> >>> hello,
> >>>
> >>> im using m0n0wall for the first time and i have to say it is the
> >>> best router software i have used so far.
> >>> my m0n0wall have been in use for a few months and for the most
> >>> part, everything is working well other than occassional stalling.
> >>> the console is frozen and the internet cannot be accessed.
> >>>
> >>> my setup is fairly simple, dsl modem connected to m0n0wall on one
> >>> connection and connected to a switch on the other.
> >>>
> >>> the uptime varies from a few days to a few weeks.  i disabled
> >>> everything not in use in the bios and tried changing the pci slots
> >>> being used by the nics, but it didnt help.
> >>> i was wondering is there anything else i can try to figure out what
> >>> is causing the stalling.
> >>> im using an agp ati xpert 98 video card, 3com 905c nic and an
> >>> ibm/intel server nic
> >>> m0n0wall is booted off a 500mb hard drive with a 266mhz pii w/ 128mb of ram
> >>>
> >>> any ideas on what might be causing the stalling?  i have tried 
> >>> searching the mailing list for help but i couldnt find anything 
> >>> that seems to be of help.
> >>>
> >>> thanks
> >>>
> >>>
> >>>
> >>>
> >> bad power supply?
> >>
> >> sai
> >>
> >> ---------------------------------------------------------------------
> >> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> >> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
> >>
> >>
> >
> >
> >
> >


-- 
___________________________________________________
Play 100s of games for FREE! http://games.mail.com/