[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "dasz" <daszylstra at comcast dot net>
 To:  "Tim Cary" <TDC at yesinc dot com>, <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  RE: [m0n0wall] IPSEC Clients Communicate with Each Other?
 Date:  Mon, 9 Jan 2006 13:13:15 -0500
Glad to hear it is now working . . . . . . I now recall that I had cleared
up other issues with the current tunnels by doing a reboot . . . memory
recall seems to be the first thing to go when you get older . . . .

David Z

-----Original Message-----
From: Tim Cary [mailto:TDC at yesinc dot com]
Sent: Monday, January 09, 2006 10:58 AM
To: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
Subject: Re: [m0n0wall] IPSEC Clients Communicate with Each Other?


I got everything working with the advice of dasz.  I needed to reboot my
workstation- apparently the arp cache or something needed clearing.
Thank you for your help.


> I am trying to get these remote two subnets to talk to each other.
All
> three sites have different subnets- 172.16.x.x (Corporate LAN),
> 172.18.x.x (Remote 1), and 172.19.x.x (Remote 2).  I have tired a
staic
> route entry on each remote m0n0Wall setting the desitnation as the
other
> remote subnet, and gateway as the corporate site's m0n0Wall LAN ip,
but
> nothing works.  Again, communication from each remote site (and back)
to
> corporate is fine, I just can't get the setup to talk remote site to
> remote site.  Any suggestions?
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch