[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Gabe Gall" <gabegall at gmail dot com>
 To:  m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall] frequent PPPoE disconnects
 Date:  Mon, 10 Apr 2006 13:34:16 -0400
Do you have "dial-on-demand" turned on with the "idle time out" set for 0
seconds?

On 4/10/06, Andrew Kemp <akemp at iquest dot net> wrote:
>
> here is the status file when the link goes dead on me. see anything
> weird? i sure hope so, im at my wits end. although this morning, the
> modem also had to be rebooted to get the link to come back. im about to
> cancel this dsl trash and get a t1 or something.
> http://indystars.org/status-dead
>
> the old status when working, for reference
> http://indystars.org/status
>
> Andrew
>
> Andrew Kemp wrote:
>
> >I am using the same ISP as at the old location.
> >
> >Andrew
> >
> >-----Original Message-----
> >From: Chris Buechler [mailto:cbuechler at gmail dot com]
> >Sent: Sunday, April 09, 2006 7:13 PM
> >To: Andrew Kemp
> >Subject: Re: [m0n0wall] frequent PPPoE disconnects
> >
> >On 4/9/06, Andrew Kemp <akemp at iquest dot net> wrote:
> >
> >
> >>as far as the hardware being dodgy, it worked fine for quite some time
> >>and noticed the problem when i moved into a new house.
> >>
> >>
> >
> >Same ISP as before you moved?
> >
> >---------------------------------------------------------------------
> >To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> >For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
> >
> >
> >
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>
>


--
Gabe
gabegall at gmail dot com