[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  =?ISO-8859-1?Q?Andr=E9_Marascalchi_Zenun?= <andre dot zenun at gmail dot com>
 To:  Lee Sharp <leesharp at hal dash pc dot org>
 Cc:  m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall] weird problem!
 Date:  Wed, 03 May 2006 16:03:13 -0300
Ok! I'll reduce the MTU in the client and try again!! ;)

Thanks!



Lee Sharp escreveu:

>
>> Well folks, what I have here're a test topology. I'm using m0n0wall with
>> PLC equipments (Powerline Communications).
>> I would like to m0n0wall work with VLANs, and the LAN interface was
>> configured like this, using vlan. And I don't know why now that I
>> disabled VLANs I can access this web sites!
>
>> But is weird, because I can access this sites when I connect the
>> computer directly to the switch! And when connected in the PLC modem I
>> don't access this web sites! But just those web sites! And just when the
>> LAN interface of m0n0wall have VLAN. Without VLAN works fine! :s
>
>> Any tip about why this is happening?
>
> I think V-lan tagging takes space in the packet.  So drop the MTU on 
> the client, and I bet it works.  Just sounds too much like an MTU 
> problem.
>
>                        Lee
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>
>


-- 

andre dot zenun at gmail dot com

Tel: +55 48 9115-5569

msn  ---------- andre dot zenun at ebaplc dot com
skype --------- andremzenun

><>