[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Christos Dionisopoulos" <chdio at internet dot gr>
 To:  "boner" <boner at mac dot com>, <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  Re: [m0n0wall] re: cd image to flash?
 Date:  Thu, 17 Jul 2003 11:42:19 +0300
Check your /etc/fstab for wrong entries without a "noauto" in option
collumn.


Christos.



----- Original Message -----
From: "boner" <boner at mac dot com>
To: <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
Sent: Thursday, July 17, 2003 7:35 AM
Subject: [m0n0wall] re: cd image to flash?


> let me be a little more specific regarding the problem i'm having.
> used physdiskwrite 0.3 in xp to write image to cf card.
>
> shutdown, unplug windows hd, reboot.
> bios recognizes card as drive.
>
> i'm able boot (from cf) and get all the way to the console setup, but
right
> above the menu are the following errors(and a few messages prior to
error):
>
> ad2: 61MB <Hitachi CVM1.1.1> [978/4/32] at ata1-master PIO1
> Mounting root from ufs:/dev/md0c
> mount: /dev/ad0a: Device not configured
>
> Warning: fopen(/conf/config.xml) [http://www.php.net/function.fopen]:
failed
> to create stream: No such file or directory in /etc/inc/xmlparse.inc on
line
> 121
> Error: could not open XML input
>
> this last line repeats twice.
> the only setup option which seems to work is reset to factory options,
which
> ends up in a reboot.
>
> i can get to the ok promt if i hit the "any" key during the kernel
spinner,
> but i'm not really sure what options i can pass at that time to get passed
> the error listed above. any suggestions?
> steve
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>
>