[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Jurgen van Vliet" <jurgenvv at xs4all dot nl>
 To:  <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  RE: [m0n0wall] Wispr problem
 Date:  Sat, 24 Feb 2007 17:34:45 +0100
Hi George,

Did you enable the traffic shaper ?? it has to be enabled before the wispr
work

Also please post what version of m0n0 you use :)

Regards,

Jurgen

-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: George Koufoudakis [mailto:gkoufoud at hotmail dot com] 
Verzonden: zaterdag 24 februari 2007 15:51
Aan: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
Onderwerp: [m0n0wall] Wispr problem

Hi.

I have a m0n0wall running on a PC and a radius server on another.

User authentication is successful, but there is a problem on Down/Up
bandwidth.

Radius server is a freeradius running on a windows xp prof pc.

Here is an example of my users file :

gkoufoud            User-Password == "pass"

                                WISPr-Bandwidth-Max-Up = 512000,

                                WISPr-Bandwidth-Max-Down = 512000



I tested my radius server with a radius client and everything is ok (Server
sends the wispr attrs to client).

The problem is that when I login into captive portal, there is no bw
limitation.

Any suggestions ???

Thanks in advance.

_________________________________________________________________
Win a ZuneT-make MSNR your homepage for your chance to win! 
http://homepage.msn.com/zune?icid=hmetagline


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch