[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Adam Armstrong" <lists at memetic dot org>
 To:  "'Lee Sharp'" <leesharp at hal dash pc dot org>, <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  RE: [m0n0wall] Captive Portal Issues
 Date:  Wed, 21 Mar 2007 15:14:35 -0000
Hi Lee,

I'm currently using 1.23b4

As far as I'm aware there weren't any relevant changes made between that and
1.24.

Do you have an example configuration for your CP devices?

Are you using RADIUS or local auth?

Thanks,
Adam.

> -----Original Message-----
> From: Lee Sharp [mailto:leesharp at hal dash pc dot org]
> Sent: 21 March 2007 14:23
> To: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
> Subject: Re: [m0n0wall] Captive Portal Issues
> 
> Adam Armstrong wrote:
> > Hi All,
> >
> > I've started using the captive portal to supply connectivity in
> meeting
> > rooms in our managed office building.
> >
> > We've hit some quite serious issues with the portal though :(
> >
> > Connectivity to the portal itself is very intermittent, quite often
> it'll
> > fail to connect at all, or load just the HTML but not the images.
> Then when
> > you try to log in, it'll fail on that connection.
> >
> > Once you are logged in, it seems to work fine, it's just the
> connection to
> > the server on port 8000.
> >
> > Has anyone seen this, or have any suggestions why it might happen?
> Are there
> > any specific firewall rules or accompanying configuritation I should
> use
> > with the captive portal?
> 
> What version?  I have about 40 CP systems up and running, and at one
> time I was seeing this frequently.  But with many patches it got
> better.
>   So what system do you have up?
> 
> 			Lee
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch