[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  Hilton Travis <Hilton at QuarkAV dot com>
 To:  m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall] FW: Lost Webinterface
 Date:  Tue, 10 Feb 2004 10:39:52 +1000
Hi,

Sounds like a network issue - same subnet on both ends of the VPN.

- HiltonT

On Tue, 2004-02-10 at 07:25, Rijs, Ramon wrote:
> I did nothing to brake it i was adding a vpn with a zyxel router (all
> the others went ok )
> And the web interface was gone.. 
> 
> Also the ping reply is gone to the local interface.
> 
> I removed the last vpn from the xml file but now luck a am pretty sure
> that isn't it.
> 
> The only thing I am thinking that the firewall is Fu** and it is not
> allow webaccess anymore explanes the non ping reply.
> 
> Just 1 lan 192.168.0.1	
>         1 wan pptp adsl 
> 
> couple vpn (about 15 ) with ipsec and des works great even now they are
> working.. also ip masq is working
> 
> 
> -----Oorspronkelijk bericht-----
> Van: Rijs, Ramon 
> Verzonden: maandag 9 februari 2004 18:00
> Aan: 'm0n0wall at lists dot m0n0 dot ch'
> Onderwerp: Lost Webinterface
> 
> And got no ping reply after 5 seconds the wall boots up..(lan)
> 
> Internet and the vpn works.. It happens after i added a vpn connection.
> 
> try also other version..
> 
> Got the latest.
> 
> But the most anyoning thing is i lost the webinterface.
> 
> Please answer Fast .. :)
> 
> Thanx
-- 

Regards,

Hilton Travis                   Phone: +61-(0)7-3343-3889
Manager, Quark AudioVisual      Phone: +61-(0)419-792-394
         Quark Computers         http://www.QuarkAV.com/
(Brisbane, Australia)            http://www.QuarkAV.net/

Open Source Projects:		http://www.ares-desktop.org/
				http://www.mamboband.org/

Non Linear Video Editing Solutions & Digital Audio Workstations
 Network Administration, SmoothWall Firewalls, NOD32 AntiVirus
  Conference and Seminar AudioVisual Production and Recording

War doesn't determine who is right. War determines who is left.