[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  Jonathan Karras <jkarras at karras dot net>
 To:  m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall] Captive Portal complains of bridged interface...when not bridged!
 Date:  Fri, 07 Dec 2007 09:47:39 -0700
If you turn off the bridge, setup the captive portal, then turn the
bridge back on it will work as expected. I have done a similar thing
with a bridged connection. Stuff coming in on the CP interface got the
CP stuff that came in on the other interface didn't.

Jonathan

David Burgess wrote:
> CP will not work if any of your interfaces are bridged. It doesn't matter
> which ones. I tried to find the page on m0n0.ch that says that but I'm not
> having any luck. It's definitely throughout the mailing list archives
> though.
> 
> db
> 
> On Dec 6, 2007 8:26 AM, Chris Boot <bootc at bootc dot net> wrote:
> 
>> Yeah, the VLAN is on the LAN interface. But I don't see why that would
>> make a difference?
>>
>> Chris
>>
>> Jewell, Michael wrote:
>>> Is the Vlan running on the LAN interface?  I don't think it can run on a
>>> vlan if the vlan lives on the same interface...
>>>
>>> -Mike
>>>
>>>
>>> -----Original Message-----
>>> From: Chris Boot [mailto:bootc at bootc dot net]
>>> Sent: Thursday, December 06, 2007 7:04 AM
>>> To: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
>>> Subject: [m0n0wall] Captive Portal complains of bridged interface...when
>>> not bridged!
>>>
>>> All,
>>>
>>> I've got a m0n0 setup with 4 interfaces: LAN, WAN, Wifi, and a VLAN.
>>> Wifi and the VLAN are bridged, and I want to run captive portal on the
>>> LAN (not part of any bridge), but CP complains that it can't be run on
>>> bridged interfaces. What can I do?
>>>
>>> I'm running 1.3b5.
>>>
>>> Thanks,
>>> Chris
>>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
>> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>>
>>
>