[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Raul Sampedro" <raul dot sampedro at gmail dot com>
 To:  m0n0wall <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  Re: [m0n0wall] Soekris 5501
 Date:  Wed, 23 Jul 2008 08:48:05 +0200
Hello,

I have the same problem than Scott. I'm also have a new sokris 5501 with
monowall, I dont know what kind of CF do you have, but in my case I'm using
a Kingston 2GB CF. Sometimes boots but normally I have to connect my serial
cable to the soekris and type reboot, then all works fine.

Raul

On Wed, Jul 23, 2008 at 12:35 AM, apiasecki at midatlanticbb dot com <
apiasecki at midatlanticbb dot com> wrote:

> 1) Make sure you use the embedded version for CF Cards
> 2) Make sure you only use Sandisk brand cards for CF.
>
> I've never ran a hard drive in a soekris, kind of defeats the point of a
> embedded system.
>
> Adam
>
>
> Scott Reber wrote:
>
>> I am not able to get m0n0wall 1.3b13 to cold boot on a Soekris 5501 with
>> combios 1.33c.  I just received two of these units today and both
>> exhibit the same symptoms.  M0n0wall begins to boot and pauses for quite
>> a while detecting ata0 and apparently detects no disk.  It does the same
>> for ata1.  This causes a fatal error "The device that contains the
>> configuration file (config.xml) could not be found. M0n0wall cannot
>> continue booting."
>>
>> If I press a key to reboot the configuration file is found.
>>
>> Does anyone have a fix?
>>
>> ______________________________________________
>> Scott
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
>> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>>
>>
>>
>>
>>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
>
>