[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  =?UTF-8?Q?Simon_Baker=E2=84=A2?= <simonb at kaizo dot org>
 To:  <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  Re: [m0n0wall] re0 watchdog timeout firebox x500
 Date:  Fri, 27 May 2011 16:24:56 +0100
On Fri, 27 May 2011 10:20:45 -0400, slamp slamp wrote:
> 2011/5/27 Simon Baker™ <simonb at kaizo dot org>:
>> On Thu, 26 May 2011 16:38:47 -0400, slamp slamp wrote:
>>>
>>> this has been probably beaten to death already but is anyone in the
>>> list successfully running m0n0wall 1.33 on a firebox x500 with no
>>> watchdog timeout? i've scoured the net and there really does not 
>>> seem
>>> to be a fix. one promising suggestion was to use the rl driver. is 
>>> it
>>> possible to load this driver on a running system? if so how do i 
>>> get
>>> it without having to build my own m0n0wall image?
>>
>> Hi,
>>
>> I have the same setup (well, an x750 but it's the same tin), and the 
>> same
>> m0n0wall version.
>>
>> I did see problems similar to what you have, and my solution was to
>> completely wipe the config and reconfigure it, which made it work. 
>>  Also do
>> you have device polling enabled ?  Try flipping that option, it may 
>> work.  I
>> never did track down exactly what the issue was though.
>>
>> Regards,
>>
>> Simon.
>>
>> --
>>
>> https://kaizo.org/simonb | @wrongun
>>
>
> I did try device polling but it did not work for me. If MK can build
> with the rl driver or add it as an option to re I would be glad to do
> the testing.

Reset to factory defaults, reconfigure and see if it goes away.  Did 
for me.

S.

-- 

https://kaizo.org/simonb | @wrongun