[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "Mr Paul J Ogilvie" <support at stmc dot bc dot ca>
 To:  <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  RE: [m0n0wall] Physdiskwrite and HD's
 Date:  Wed, 14 Apr 2004 13:20:04 -0700
Mine goes like this...


	D:\>physdiskwrite.exe -u generic-pc-1.0.img
	physdiskwrite v0.4 by Manuel Kasper <mk at neon1 dot net>
	Searching for physical drives...

	Which disk do you want to write? (0..-1)


So it looks like the program is not finding the drives... interesting.




-----Original Message-----
Subject: Rv: RE: RE: [m0n0wall] Physdiskwrite and HD's
Date: 14/04/04 09:08

ok sorry for the delay. This is what I get when I run it on my desktop here
at work:

C:\>physdiskwrite.exe -u net45xx-1.0.img

physdiskwrite v0.4 by Manuel Kasper <mk at neon1 dot net>

Searching for physical drives...

Information for \\.\PhysicalDrive0:
Windows:       cyl: 10337
tpc: 240
spt: 63
C/H/S:         16383/16/63
Model:         Maxtor 6Y080L0
Serial number: Y2582LFE
Firmware rev.: YAR41BW0

Which disk do you want to write? (0..0)


What do you see on yours?


--------- Mensagem Original --------
Subject: RE: RE: [m0n0wall] Physdiskwrite and HD's
Date: 13/04/04 20:43

>
> That's the thing there is no list (at least that I can see)...
> Should there be a listing at the beginning when the program loads?
>
>
>
> -----Original Message-----
> From: Chet Harvey [mailto:chet at pittech dot com]
> Sent: Tuesday, April 13, 2004 11:32 AM
> To: Mr Paul J Ogilvie
> Subject: Rv: RE: [m0n0wall] Physdiskwrite and HD's
>
> hmmm....does it show your drive in the 0..1 list?
>
> meaning does it ID it properly?
>
> --------- Mensagem Original --------
> From: Mr Paul J Ogilvie &lt;support at stmc dot bc dot ca&gt;
> To: 'Chet' &lt;chet at pittech dot com&gt;
> Subject: RE: [m0n0wall] Physdiskwrite and HD's
> Date: 13/04/04 20:01
>
> &gt;
> &gt; Yup... I am using version 0.4 and I have included the -u option
(trying to
> &gt; use a Fujitsu 1.0GB drive) in the command. Any other ideas?
> &gt;
> &gt;
> &gt;
> &gt;
> &gt;
> &gt; -----Original Message-----
> &gt; From: Chet [mailto:chet at pittech dot com]
> &gt; Sent: Tuesday, April 13, 2004 10:02 AM
> &gt; To: Mr Paul J Ogilvie; m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
> &gt; Subject: Rv: [m0n0wall] Physdiskwrite and HD's
> &gt;
> &gt; Couple of questions:
> &gt;
> &gt; 1) which version are you using?
> &gt;
> &gt; If under version 0.4, go grab 0.4
> &gt;
> &gt; 2) is the drive to install on over 800mb?
> &gt;
> &gt; if over this, use the &amp;quot;-u&amp;quot; switch.
> &gt;
> &gt; HTH
> &gt;
> &gt; --------- Mensagem Original --------
> &gt; From: Mr Paul J Ogilvie &amp;lt;support at stmc dot bc dot ca&amp;gt;
> &gt; To: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch &amp;lt;m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch&amp;gt;
> &gt; Subject: [m0n0wall] Physdiskwrite and HD's
> &gt; Date: 13/04/04 17:47
> &gt;
> &gt; &amp;gt; Hey everyone.
> &gt;
> &gt; I have the CDROM ISO running fine on my m0n0wall box; however, I want
to
> set
> &gt; it up using a regular HD.  When I go through the process of using
> &gt; Physdiskwrite, it comes to a point where it asks for &amp;quot;which
disk do
> you want
> &gt; to write? (0..-1)&amp;quot;.  At this point, it does not matter what
I input -
> the
> &gt; program just repeats the question.  Any ideas?
> &gt;
> &gt;
> &gt; Paul
> &gt;
> &gt;
> &gt;
> &gt;
> &gt;
> &gt;
>
>
>
>
>
>
>
>