[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  "David Kitchens" <spider at webweaver dot com>
 To:  "'Dinesh Nair'" <dinesh at alphaque dot com>
 Cc:  <m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch>
 Subject:  RE: [m0n0wall] Re: [m0n0wall-dev] Still got GUI hangs with 1.1b14?!?
 Date:  Wed, 23 Jun 2004 14:35:22 -0400
I can still make it lockup in http as well, when in http it seems to display
pages faster than https and it takes a few more clicks to make it hang but
it definitely will still hang. BTW, I am running a 4511 with a netgate WIC
and 1.1b14.

Dave

> -----Original Message-----
> From: Dinesh Nair [mailto:dinesh at alphaque dot com] 
> Sent: Wednesday, June 23, 2004 2:10 PM
> To: zealot
> Cc: m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
> Subject: Re: [m0n0wall] Re: [m0n0wall-dev] Still got GUI 
> hangs with 1.1b14?!?
> 
> 
> On Wed, 23 Jun 2004, zealot wrote:
> 
> > Something I failed to mention in my email message yesterday: I too 
> > browse m0n0wall using HTTPS rather than HTTP. This may be 
> relevant to 
> > see if there's a pattern to httpd dying.
> 
> is there a pattern to this ? are all of those suffering 
> lockups using HTTPs instead of HTTP ?
> 
> Regards,                           /\_/\   "All dogs go to heaven."
> dinesh at alphaque dot com                (0 0)    http://www.alphaque.com/
> +==========================----oOO--(_)--OOo----==============
> ==========
> +==+
> | for a in past present future; do                            
>             |
> |   for b in clients employers associates relatives 
> neighbours pets; do   |
> |   echo "The opinions here in no way reflect the opinions of 
> my $a $b."  |
> | done; done                                                  
>             |
> +=============================================================
> ==========
> +==+
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: m0n0wall dash unsubscribe at lists dot m0n0 dot ch
> For additional commands, e-mail: m0n0wall dash help at lists dot m0n0 dot ch
> 
> 
>