[ previous ] [ next ] [ threads ]
 
 From:  Chet Harvey <chet at pittech dot com>
 To:  Carl Cristian Arlock <ccwarlock at sweclockers dot com>
 Cc:  m0n0wall at lists dot m0n0 dot ch
 Subject:  Re: [m0n0wall] A small problem with my m0n0wall
 Date:  Sat, 24 Jul 2004 20:19:15 -0400
disable all power save options in your bios. That will kill you every time. 
You could probably leave the monitor one in place though....

Quoting Carl Cristian Arlock <ccwarlock at sweclockers dot com>:

> Hello there.
> 
> I'm new to this program, and I got it to work today - I think.
> 
> I'm running m0n0wall on a Compaq Deskpro (something) 200MMX, 512MB =
> SDRAM, Netgear and DLink NICS.
> 
> I haven't figured out how to get my FTP through the firewall but =
> eventually I'll get there, probably some misstake I've done :-)
> I have a small problem though. After 10 minutes of usage, it seems like =
> some powersaving mode starts, and the m0n0wall machine bugs out. I get =
> heavy packet loss (I think, at least connecting to the web gui takes a =
> butt load of time and ping times when playing games go 2k+) and after a =
> while I eventually get disconnected. Although, if I press any key on the =
> keyboard so that the screen goes out of powersaving it all works again, =
> flawlessly. I figure it has something to do with the machine and I =
> should check the Bios - problem is I haven't been able to access it =
> hehe..
> 
> Is there anyone with some experience who got some answers/tips?
> 
> Regards,
> Carl Cristian
> 
> 


-- 
Chet Harvey
Pitbull Technologies <http://www.pittech.com/> 
Protecting your Digital Assets
703.407.7311